Bruschetta alla Cuisine des Garçons

Samen met twee talentvolle jonge chef's ontwikkelden we drie heerlijke Spic'd gerechten. In en handomdraai gemaakt met jouw favoriete Spic'd producten. Nummer 1: Bruschetta alla Cuisine des Garçons 

Ingredienten
1 Stuk ciabatta
1 Teen knoflook
100 Gram coeur de Boeuf tomaat
10 Gram basilicum
10 Gram sjalot

Bereiding:
Bak de ciabatta af op 180 graden voor 9 minuten. Snipper ondertussen de sjalot fijn en de tomaat in kleine blokjes. Meng de tomaat en sjalot en breng deze op smaak met olijfolie, zout en peper. Snij de ciabatta in plakken van 1,5 centimeter. Bak de plakken in een hete pan met een beetje olijf olie. Wrijf de knoflookteen over de ciabatta.

Leg hier de tomaat salade op.

Garneer af met basilicum blaadjes.

Refill | Extra vierge olijfolie

Refill | Extra vierge olijfolie

Regular price €14,90 EUR
Regular price Sale price €14,90 EUR
Refill (Bag in Box) | Extra vierge olijfolie 3L
Refill (Bag in Box) | Extra vierge olijfolie 3L

Refill (Bag in Box) | Extra vierge olijfolie 3L

Regular price €69,90 EUR
Regular price Sale price €69,90 EUR
Refill | Balsamico azijn

Refill | Balsamico azijn

Regular price €9,90 EUR
Regular price Sale price €9,90 EUR
Refill | Atlantisch zeezout (Grinder)

Refill | Atlantisch zeezout (Grinder)

Regular price €3,75 EUR
Regular price Sale price €3,75 EUR
Refill | Malabar tijgerpeper (Grinder)

Refill | Malabar tijgerpeper (Grinder)

Regular price €6,50 EUR
Regular price Sale price €6,50 EUR
Refill | Extra vierge olijfolie 200ml

Refill | Extra vierge olijfolie 200ml

Regular price €9,90 EUR
Regular price Sale price €9,90 EUR