Zilveren medaille

Extra vierge olijfolie

We laten onze olijfolie altijd testen. Zo weten we zeker dat we kwaliteit kunnen waarborgen. Machinaal getest op kwaliteit en door een onafhankelijk team getest op smaak door het Olijfolie Instituut. Meer weten klik hier.

3 grapes

Balsamico azijn

Onze balsamisco azijn wordt op traditionele wijze gemaakt met behulp van Trebbiano (DOC) wijnstokken in de provincie Modena in Italië. Op een 40 hectare groot landgoed wordt op innovatieve wijze een van de beste balsamico azijnen gemaakt. 

De balsamico azijn heeft een zoetzure smaak en is geschikt voor veel alledaagse bereidingen. Denk aan brooddip, gebakken of gegrild vlees of in de bereiding van groenten en salades.

Alles over

Zout & peper

Al eeuwen lang wordt in het meest zuidelijke puntje van Portugal met de hand zout gewonnen. Op traditionele zoutvlaktes droogt het zout gewoon met de warmte van de zon. Grof Atlantisch zeezout, extra geliefd bij chefs door zijn flaky structuur.

In de hooglanden langs de kust van Malabar worden deze peperkorrels met de hand geoogst. Bij het ruiken van de Malabar peper merk je direct: dit is geen gewone peper. Laat de aromatische pittige geur tot je komen en ervaar bij het proeven een fruitige smaak. Maal ‘m extra grof voor een extra crunchy smaak aan je gerechten. Gebruik deze peper bij vlees, vis, over groente of een salade, in sauzen en soepen of zelfs over je dessert!