Stap in de wereld van: Ana Galocha (Madrid)

In een kleurrijk samenspel van kunst en duurzaamheid ontstaat een unieke samenwerking tussen de Spaanse kunstenaar AnaGalochaen Spic'd. Gevestigd in Madrid, brengt Ana haar creatieve visie tot leven door een bijzonder project op te pakken met Spic'd. In een streven naar milieubewustzijn en hergebruik, heeft Spic'd besloten om flessen met minimale productiefoutjes een tweede leven te geven. Door de magie van Ana's artistieke handen (of creatieve geest) transformeren deze flessen tot ware kunstwerken, elk met een uniek karakter en verhaal. Deze prachtig gedecoreerde flessen zijn een ode aan creativiteit, duurzaamheid en betaalbaar design.

Hoe zou je jezelf omschrijven als kunstenaar? Wat is je stijl?
Ik beschouw mezelf als een kunstenaar die haar werken heeft gebaseerd op kleur, soms ongemakkelijke onderwerpen behandelt vanuit een positief en kleurrijk perspectief met veel leven, de werken in mijn laatste tentoonstelling zijn hier een voorbeeld van. Beïnvloed door de landen waar ik heb gewoond en mijn persoonlijke ervaringen.

Hoe ziet een dag uit het leven van Ana Galocha eruit?
In mijn dagelijks leven kun je niet om sport heen, het verlangen om dingen uit te vinden en natuurlijk mijn rol als moeder van mijn tweeling.

Hoe ben je in contact gekomen met Spic'd?
Ze namen contact met me op omdat ze me kenden via mijn man en mijn werk goed
vonden.

Hoe was het om met Spic'd aan dit project te werken?
Het was erg prettig en leuk omdat ze me alle vrijheid gaven om de ontwerpen te maken en dat is geweldig voor elke kunstenaar.

Hoe belangrijk is de keuken bij jou thuis met je gezin?
Voor mij is het een van de belangrijkste dingen, als we een huis kochten of in een huurhuis woonden, was de keuken belangrijk bij het maken van de uiteindelijke beslissing, we leven er veel in, we houden van open keukens.

Favoriete (duurzame) restaurants in Madrid

Van Ana Galocha

Umiko
C/ Los Madrazo 6, 28014 Madrid

El invernadero
Calle Ponzano 85, 28003 Madrid

D'stage
C. de Regueros 8, 28004 Madrid

Smoked Room
Paseo de la Castellana, 57 28046 Madrid